Silves in de Algarve, een pand in de ondergaande zonHuis in de heuvels van Monchique in de AlgarveDe prachtige westkust van de Alentejo, de golven van Arrifana

Naar Portugal

Portugal is een heerlijk vakantieland en er zijn verschillende manieren om het land te beleven. Een pakketreis naar Portugal bestaat meestal uit een vlucht, kleine huurauto en standaard appartement of hotel in de wat drukkere delen zoals de Algarve, Lissabon en Porto. Er zijn veel touroperators die dit soort pakketreizen aanbieden. Als u een standaard reis zoekt, is het een kwestie van goed rondkijken wie de meest interessante aanbieding heeft op het moment dat u wilt boeken.

Naar Portugal gaan kan ook op een heel andere manier. Kleinschaliger en meer op maat waarbij u zelf bepaalt waar u verblijft. In alle streken van Portugal kunt u losse accommodatie boeken, wat uw wensen voor een hotel, pension, Bed & Breakfast, appartement of villa ook zijn.

Samen met een goedkoop vliegticket en een goedkope huurauto stelt u een eigen pakketreis samen. Via Internet gaat dit tegenwoordig zo gemakkelijk dat steeds meer vakantiegangers hun vakantie op deze manier regelen. Portugal Vivendas heeft voor u alle onderdelen op een website verzameld. Zoek dus naar een vakantiehuis Portugal, een vlucht en auto Portugal en stel vandaag uw eigen pakketreis nog samen!

De verschillende provincies, het klimaat en de natuur van Portugal zijn zeer gevarieerd. De Algarve heeft een prachtige kust en stranden, de Alentejo wordt gekenmerkt door glooiende heuvels, olijfbomen en kurkeiken, in de Beiras vindt u het hoogste gebergte van Portugal, het groene noorden is bezaaid met traditionele dorpen en de meest bekende Portugese steden zijn Lissabon, Coimbra of Porto. Voordat u naar Portugal gaat, kunt u op Portugal Vivendas meer lezen over Portugal.

Vakantiewoning in ruraal Portugal, schapenbellen en sinaasappelbomenStraatje in Tavira in het oosten van de AlgarveNatuurgebied van de ria Formosa aan de zuidkust van de Algarve