Vlucht Portugal

Voor een vlucht Portugal zijn er talloze aanbieders op het Internet. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer! U kunt rechtstreeks bij een luchtvaartmaatschappij een vlucht boeken maar vaak bent u voordeliger uit bij een prijsvergelijker. Zo'n organisatie vergelijkt voor u alle prijzen, van alle beschikbare tickets, van alle aanbieders. Zo kunt u kiezen voor het voordeligste tarief of voor de meest handige vluchttijden. 

Ook voor Portugal geldt dat vluchten het voordeligst zijn wanneer u ruim van te voren boekt. Portugal Vivendas heeft goede ervaringen met World Ticket Center en werkt daarom ook met hen samen.

Vliegticket Lissabon - vliegticket Faro - vliegticket Porto

Voor betaalbare tickets naar Lissabon, Faro of Porto raden wij World Ticket Center aan. Zij zijn betrouwbaar en goedkoop en vergelijken alle tickets voor u, inclusief goedkope tickets van lowcost airlines zoals Transavia en Rynair. Ga naar voordelige vliegtickets Portugal en kies uw bestemming. Binnen enkele seconden krijgt u een overzicht en ziet u de meest voordelige vlucht en maatschappij.

Luchthavens in Portugal

Portugal: Porto, Lissabon en Faro (allen internationaal).
Madeira: Funchal (internationaal) en Porto Santo (nationaal).
Azoren: Pico, São Jorge, Terceira en São Miguel (allen nationaal).

Vliegen vanuit Nederland of België

Bekende maatschappijen zoals TAP Portugal, KLM en Brussels Airlines bieden vanaf Amsterdam en Brussel rechtstreekse vluchten naar Porto, Lissabon of Faro.

Via kleinere luchthavens zoals Eindhoven, Maastricht en Brussel Charleroi vliegt u vaak erg voordelig met prijsvechter Ryanair naar Portugal. Of met Transavia.

Vliegen vanuit Duitsland

Er is een groot aantal low cost airlines dat vanaf kleinere vliegvelden in Duitsland vliegt zoals Weeze, Keulen, Düsseldorf, Dortmund, Munster en Bremen. Het is de moeite waard om deze opties ook uit te zoeken als u goedkoop wilt vliegen. Soms zijn de vluchttijden voor zo'n vlucht Portugal niet echt handig.