Disclaimer

Portugal Vivendas bevat informatie over vakantiehuizen in Portugal en algemene informatie over Portugal als vakantieland.

Op deze website staan links en informatie die zijn aangeleverd door derden, waaronder eigenaren van particuliere vakantiehuizen in Portugal. Bij het opnemen van informatie, besteedt Portugal Vivendas de grootst mogelijke zorg aan de juistheid van de gegevens. Desondanks kan Portugal Vivendas de actualiteit, juistheid en volledigheid van deze gegevens niet garanderen omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking van derden. Portugal Vivendas distantieert zich van de inhoud van de gelinkte websites, spelfouten en andere tekst- en cijferfouten en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade volgend uit het gebruik van de informatie en links op Portugal Vivendas.

Portugal Vivendas is geen huizenverhuur- of reisorganisatie en heeft dan ook geen bemiddelende functie bij het (ver)huren van accommodaties of enige andere transactie voortvloeiend uit de website. Elke transactie voor een (ver)huur van een accommodatie is dan ook een zaak tussen verhuurder-huurder. Portugal Vivendas kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van enige transactie voortvloeiend uit deze website.