Last minute vakantie in Portugal

Rustieke bergdorpen in de Alentejo in PortugalEen vakantie Portugal wordt steeds populairder. De Agarve in het zuiden is natuurlijk het meest bekend maar Portugal heeft veel meer te bieden naast zon, azuurblauwe zee, prachtige stranden en een ruige kust. Dit heerlijke Zuid-Europese vakantieland biedt ook volop cultuur, natuur, sportieve activiteiten, historie, wijn en Port, een relaxte sfeer en aardige mensen.

Bezoek Lissabon, Porto of Coimbra en ontdek de cultuur van PortugalSteeds meer mensen gaan naar een mooie stad zoals Lissabon, Porto of Coimbra. Lissabon is de hoofdstad van Portugal met musea, historische gebouwen en  prachtige middeleeuwse wijken aan de Taag. Ook de omgeving van Lissabon biedt veel cultuur en monumenten. Porto is de thuishaven van de Port en heeft vele Porthuizen. En de universiteitsstad Coimbra is vooral bekend vanwege de eeuwenoude universiteit en bibliotheek.

Zonnebloemen in de Alentejo in PortugalAls u de drukte van de steden en Algarve liever achter u laat, en een andere ervaring en vakantie Portugal wilt, bezoek dan eens de rustige Alentejo met zijn glooiende heuvels vol olijfbomen en kurkeiken, het heuvelachtige Beiras in het midden van het land met de hoogste bergen van Portugal of het groene noorden met zijn wijngaarden, natuurparken, oude tradities en dorpen.

Bij particulieren logeren in Portugal zorgt voor een bijzondere vakantiePortugal is een zeer betaalbaar vakantieland. Zowel wat betreft eten en drinken als de vakantiehuizen in Portugal. Vergeleken met andere Zuid-Europese landen liggen de huurprijzen veel lager voor eenzelfde type accommodatie.

Op deze website kunt u vandaag nog een last minute vakantie in Portugal boeken: stel uw eigen vakantie op maat samen met een vakantiehuis in Portugal en een vlucht en huurauto Portugal. Voor het vervoer werken we samen met betaalbare en betrouwbare partners. Alles zelf regelen maar geen avondenlang surfen op het internet: Portugal Vivendas scheelt u veel tijd!

Echt geen tijd of zin om zelf te zoeken? Dan heeft Neckermann een mooi aanbod. Hun volledig verzorgde last minutes naar Portugal (inclusief accommodatie, vlucht en transfer) zijn te vinden op last minute vakantie Portugal.