Over ons

Portugal Vivendas is gespecialiseerd in het online aanbieden van particuliere vakantie accommodaties in Portugal en op Madeira en de Azoren. Het uiteenlopende aanbod bestaat onder meer uit studio's, bungalows, chalets, villa's, vakantiehuizen, boerderijen, pensions, appartementen, hotels, Bed & Breakfasts, tenten en caravans.

Het team van Portugal Vivendas bestaat uit marketing- en communicatiespecialisten en experts op het gebied van zoekmachinemarketing. Samen zorgen zij voor de succesvolle presentatie en promotie van de vakantiehuizen in Portugal op en buiten het Internet.

Vakantiegangers kunnen op onze website rechtstreeks, en dus goedkoper, een Portugees vakantiehuis huren bij de eigenaar. Portugal Vivendas is geen bemiddelings- of reisorganisatie en krijgt nadrukkelijk geen commissie bij een boeking.

Eigenaren van vakantiehuizen kunnen tegen een relatief laag bedrag per jaar hun vakantie accommodatie op Portugal Vivendas plaatsen en op die manier op een gemakkelijke en effectieve manier huurders werven.

Portugal en particuliere huizen
Wij richten ons exclusief op Portugal omdat dit een prachtig vakantieland is waar (luxe) vakantiehuizen nog betaalbaar zijn. Door het ruime aanbod in allerlei soorten vakantie accommodatie en prijzen, kan een ieder wel een geschikt huis vinden.

Particuliere vakantiehuizen en kleinschalige vakantie accommodaties zorgen voor een heel andere vakantiebeleving. U ervaart vaak meer ruimte en privacy, u krijgt veel meer mee van het 'echte' Portugese leven en u kunt bij de gastvrije eigenaar terecht voor verhalen en tips als u dat wenst.

Contactgegevens
Portugal Vivendas
J. van Rochefortstraat 1a
5611 WG  Eindhoven
Nederland

Bereikbaar van maandag t/m zaterdag
M + 31 (0)6 248 70 696
F  + 31 (0)84 832 02 14
E  info@portugal-vivendas.com

Bedrijfsinformatie
Portugal Vivendas is onderdeel van Effective Online Marketing en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven, Nederland, onder nummer 172.32.951
BTW nummer: NL1418.55.137B03