Vakantiehuis huren in Portugal

Een vaPortugal Vivendas vakantiehuizen, rechtstreek huren bij de eigenaarkantiehuis huren Portugal is een prima idee. Wat is er nu heerlijker dan vakantie vieren in een privé huis? Naar wens met tuin of met zwembad, in het groen of aan zee, in de omgeving van Lissabon of aan de Algarve... Het kan allemaal. Een ding is zeker: u beleeft een hele andere vakantie dan wanneer u een standaar reis boekt bij een touroperator die vaak alleen appartementencomplexen of huizenparken in het pakket heeft.

Bij Portugal VVakantiehuizen Portugal via Portugal Vivendas. Betrouwbaar en betaalbaar huren in Portugal. Alle streken, allerlei soorten accommodatie.ivendas kunt u rechtstreeks boeken bij de eigenaar, dat maakt het meteen een stuk goedkoper. Particuliere eigenaren zijn zuinig op hun bezit, hebben het vaak gezellig en comfortabel ingericht en zijn bovenal trots om de omgeving en het land waar ze wonen. Een vakantiehuis huren bij een eigenaar brengt u op plekken waar een ander niet zo snel komt. De eigenaar heeft verrassende tips en suggesties en weet veel over de regio.

Zoek vanaf de homepage naar vakantiehuizen Portugal als u nog niet precies een bestemming in uw hoofd heeft.

Of bekijk hieronder enkele vakantiehuizen die op Portugal Vivendas staan:

Vakantiehuis huren Portugal in het noorden: vakantiehuis Noord-Portugal

Een vakantiewoning in Beiras Portugal: vakantiehuis Beiras Portugal

Een appartement in Lissabon: appartement Lissabon

Vakantiehuis huren Portugal in de Alentejo: vakantiehuis Alentejo

Een vakantiehuis huren Algarve: vakantiehuis Carvoeiro

Of zoek vanaf de homepage naar vakantiehuizen Portugal als u nog niet precies een bestemming in uw hoofd heeft!

Bed and Breakfast Algarve in het achterland van de Algarve in het groen. Rust en comfort, huur rechtstreeks bij de eigenaar.

U kunt op Portugal Vivendas heel gemakkelijk zoeken en een vakantiehuis huren Portugal. Zoek bijvoorbeeld eens op een thema zoals 'in de natuur', 'aan zee' of 'in de stad'. Of op type accommodatie zoals 'Bed & Breakfast', 'appartement', 'vakantiewoning' of 'vrijstaand'. Als u al weet wanneer u wilt gaan, vult u de data in, dan ziet u direct welke vakantiehuizen beschikbaar zijn.

Portugal is een veelzijdig land met heel verschillende streken. In het noorden is het groen en rustig en vindt u vele natuurparken. In Beiras Portugal vindt u bergen, groen en cultuur (Coimbra en Conimbriga). Meer naar beneden richting Lissabon is het licht heuvelachtig. In die regio liggen vele cultuur-historische monumenten. Lissabon zelf is een prachtige stad om te verblijven en biedt niet alleen cultuur maar ook zon en zee omdat het dicht bij zee ligt. De Alentejo is heuvelachtig vol met kurkeiken en olijfbomen en de Algarve is natuurlijk vooral bekend vanwege de stranden. Het achterland is groen en licht glooiend.

Aanvullende vlucht en autohuur

Met alleen een vakantiehuis huren Portugal bent u er nog niet. Maar een vlucht en eventuele huurauto zijn tegenwoordig heel gemakkelijk te zoeken en boeken. Omdat het aanbod echter groot is en wij het u gemakkelijk willen maken, werkt Portugal Vivendas samen met enkele betaalbare en betrouwbare partners. Kijk eens op vlucht en auto Portugal als u niet zelf uren wilt surfen op het Internet.