Je eigen appartement in Lissabon laat je de stad heel anders belevenMonte Saraz biedt Bed & Breakfast en vakantiewoningen Alentejo met uitzicht op het vestigingsstadje MonsarazEen groepsaccommodatie in de Algarve met zwembad: villa Paraiso in Carvoeiro

 

 

 

 

Vakantiehuizen in Portugal

Een unieke vakantie in vakantieland Portugal beleeft u vooral vanuit een kleinschalig vakantiehuis. Deze zijn niet alleen heel betaalbaar maar vooral ook bijzonder. U zit vaak op speciale plekken in de stad, aan de rand van het dorp of midden in de natuur. U wordt altijd gastvrij ontvangen door de eigenaar, gastheer of gastvrouw die de omgeving goed kent die u kan vertellen over de beste strandjes, restaurants, wandeltochten, wijnboeren en uitstapjes die u kunt maken.

Op een golf resort logeren in uw eigen vakantiewoning. Praia del Rey ligt aan de westkust van Portugal.In vakantiehuizen in Portugal beschikt u vaak over veel privacy. Het is net wat u kiest. Er zijn plekken waar u ook andere gasten tegenkomt, wat weer heel leuk kan zijn als u bijvoorbeeld op vakantie bent met kinderen. Maar er zijn ook talloze mogelijkheden om alleen of met slechts enkele andere gasten te verblijven, zoals in een vakantievilla Algarve.

Groepsaccommodatie en vakantiewoningen in de Alentejo bij Quinta do Pomarinho

De verzamelnaam ‘vakantiehuizen Portugal' wordt gebruikt voor een groot aantal verschillende soorten accommodatie. De vakantiehuizen in Portugal lopen uiteen van appartement in Lissabon tot authentieke vakantiewoning Alentejo en van vakantievilla Algarve met zwembad tot eenvoudig appartement in de bergen van de Estrela.

Natuurlijk biedt Portugal voor de liefhebber grote hotels en appartementencomplexen in drukke badplaatsen en steden. Maar als u dit heerlijke vakantieland eens op een andere manier wilt beleven, boek dan vandaag eens op een andere manier uw vakantie naar Portugal: stel zelf uw vakantie samen met een uniek vakantiehuis, een vliegticket en een huurauto. Of u nu kiest voor een vakantievilla Algarve of boerderij in de Alentejo: het wordt uw unieke vakantie!

Zo beleeft u in prachtige vakantiehuizen in Portugal straks een bijzondere en betaalbare vakantie in het meest zuidwestelijk deel van Europa!

De mooiste vakantiehuizen

Op Portugal Vivendas vindt u vakantiehuizen in Portugal in alle streken. Ga direct naar:

Vakantiehuizen noord Portugal in het groene, ongerepte noorden

Vakantiehuizen Beiras in het midden van Portugal

Vakantiehuizen Lissabon regio aan de kust of in het binnenland

Vakantiehuizen Lissabon in of aan de rand van het centrum

Vakantiehuizen Alentejo in de rustige streek boven de Algarve

Vakantiehuizen Algarve aan de prachtige zuid of zuidwestkust

Als u nog niet weet in welk deel van Portugal u precies op vakantie wilt gaan, kunt u natuurlijk ook gewoon zoeken binnen alle vakantiehuizen Portugal op deze website.